Robidan Romconstruct 2006 SRL

Companie de construcții

ADRESA & CONTACT


Adresa

Șoseaua Andronache 209, București

GPS

44.4792857, 26.160014

Telefon


ORE DE DESCHIDERE

Revendică Anunțul


Informațiile despre acest anunț nu sunt actualizate? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați-l acum.

Suntem o firma dinamica si in continua dezvoltare avand ca obiectiv consolidarea pozitiei pe segmentul de piata pe care activam prin GARANTAREA executiei cu SERIOZITATE si profesionalism a lucrarilor de CALITATE.

SC ROBIDAN ROMCONSTRUCT SRL, firma specializata in domeniul constructiilor, va ofera o gama variata de servicii pentru locuinta dumneavoastra. Cu o experienta de peste 16 ani aveti siguranta ca orice proiect poate fi realizat cu success!

Va suntem alaturi de la proiectare pana la ultimele finisaje. Echipa noastra are in componenta doar personal calificat si pregatit sa faca fata oricarei provocari! Printre tipurile de lucrari pe care SC ROBIDAN ROMCONSTRUCT SRL le pune la dispozitia clientilor se pot numara: constructii civile si industriale, amenajari interioare, exterioare, servicii de proiectare, instalatii electrice si sanitare, compartimentari HPL, etc.

CARACTERISTICI ȘI SERVICII

Credit Cards

Money Back

All Inclusive

Reservation

Season Ticket

24 / 7 Support

LOCALIZARE PE HARTĂ

CONTACTATI PROPRIETARUL

O NOUĂ CĂUTARE

2 reviews for “Robidan Romconstruct 2006 SRL

  1. Marian Tataru

    Recomand

  2. Federația RST din România

    Recomand

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *