Contact & Suport

+40 760 499 182

Pentru întrebări de afaceri sunați Infoline

Case Perfecte

Fie că ești un expert experimentat în industrie sau un pionier care aspiră, acum este momentul să-ți stabilești vocea unică și să ai un impact de durată.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Care sunt avantajele publicarii afacerii in Case Perfecte?

Un landing page oferit de Case Perfecte penru afacerea dvs. poate reprezenta mai mult decat un simplu anunt, aveti la dispozitie toate elementele profesionale pe care le poate detine un website si in plus clientii va gasesc prin portalul nostru.

De unde sunt clientii Case Perfecte?

Principala sursa de trafic in cazul Case Perfecte va fi intotdeauna traficul organic si pe aceasta cale multumim colaboratorilor nostri din cadrul firmei de SEO Weryon. De asemenea anunturile publicate in Case Perfecte sunt distribuite in paginile si grupurile din retelele sociale cat si in publicatii aferente acestei industrii.

Oferiti suport pentru publicare?

Sigur, suntem aici pentru a ne asigura ca afacerea dvs. devine un lider in industrie. Nu ezitati sa luati legatura cu noi, echipa noastra super frendly este gata sa va ajute pentru a incepe cu dreptul promovarea afacerii dvs.

Mai ai o întrebare? Contact us

Mr. Florin Stefan

SUPPORT

Mr. Dragomirescu Iulian

SUPPORT

Suntem atenti la nevoile specifice ale afacerii dvs. locale si ne asiguram ca sunteti echipati corespunzator pentru calatoria dvs. digitala.


Mrs. Veronica Anca

ACCOUNT & SALES MANAGER

Fiecare poveste de succes incepe cu un pas, Case Perfecte este rampa de lansare pentru afacerile din domeniul constructiilor de calitate din Romania.


Dragomir Marius

Mr. Dragomir Marius

MARKETING DIRECTOR

Distribuim calitatea în lumea întreagă!