Obțineți Cele Mai Bune Performanțe de la Cazanul dvs. cu Fornello Turbo 50 kW

Reduceți factura la energie cu Cazanul Fornello

ADRESA & CONTACT


Adresa

DN 2 , Șoseaua Națională, 5, Golești judetul Vrancea

GPS

45.0870201, 24.9319182

Telefon


ORE DE DESCHIDERE

Revendică Anunțul


Informațiile despre acest anunț nu sunt actualizate? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați-l acum.

Cazan (centrala) pe combustibil solid tip lumanare Fornello Turbo 50 kW, cu ventilator si automatizare. Cazanul (centrala) pe combustibil solid tip lumanare Fornello Turbo 50 kW este un echipament modern și eficient, de inalta performanta pentru incalzirea locuintelor, spatiilor de producție mici, pensiunilor si caselor.

Acest cazan are un design unic ce are un randament de minim 93% si consum redus de combustibil care poate incalzi o suprafata de pana la 500 m².Cazanele sunt proiectate pentru incalzirea spatiilor menajere, industriale si altor spatii echipate cu sistem de incalzire centrala, pentru pregatirea si furnizarea de caldura spre necesitatile tehnologice, folosind ca combustibil lemne de foc, deseuri de lemn, carbune, rumeguș si brichete de turba.

Proiectarea cazanului permite utilizarea cea mai eficienta a caldurii generate in timpul arderii diferitelor tipuri de combustibili solizi.Durata de ardere a unei singure incarcaturi de combustibil depinde direct de tipul si calitatea combustibilului si de pierderea de caldura a pe care o are spatiul de incalzit.

Funcționarea cazanului este posibila numai in modul de alimentare manuala a combustibilului solid.Unul dintre punctele forte ale cazanului FORNELLO TURBO este sistemul sau de ardere indelungata. Acesta permite o utilizare mai eficienta a combustibilului, ceea ce se traduce intr-un consum redus si o durata de viata mai lunga a echipamentului. Pentru a asigura o ardere uniforma si eficienta, sistemul de alimentare cu aer este format din multiple canale, iar conductele de aer sunt dispuse simetric in jurul cazanului.Schimbatorul de caldura al cazanului FORNELLO TURBO este realizat sub forma de rafturi din tevi fara sudura. Acest design asigura un transfer maxim de caldura si un randament ridicat al cazanului.

De asemenea, cazanul este dotat cu automatizare corespunzatoare si un ventilator care asigura o circulatie eficienta a aerului si o ardere optima a combustibilului.Cazanul este dotat cu un schimbator de caldura din țevi fara sudura, care asigura un transfer maxim de caldura. Schimbatorul de caldura are o suprafață de 4,4 m² și un volum de apa de 131 litri. Cazanul are un randament minim de 93% si o temperatura a gazelor arse intre 100 și 180 °C.

Presiunea nominala a apei este de 0,15 mPa. Camera de ardere a cazanului are un volum de 617 dm³ si este prevazuta cu un sistem de alimentare cu aer multi-canal si o dispunere simetrica a conductelor de aer. Aceste caracteristici asigura o combustie uniforma si eficienta a combustibilului. Ușa cazanului este inclinata pentru a facilita incarcarea manuala a combustibilului. De asemenea, cazanul poate fi echipat cu un arzator cu peleti, care permite furnizarea automata a combustibilului fracționat.

Cazanul pe combustibil solid FORNELLO TURBO este un produs de inalta calitate, realizat din otel de 5 mm grosime. Cazanul are dimensiuni compacte si un design elegant, care se potrivesc oricarui interior. Cazanul are o greutate fara apa de 490 kg si un consum energetic maxim de 160 W. Gura de evacuare a cazanului are un diametru extern de 178 mm, iar tevile de conexiune la rețeaua de apa au un diametru de 50 mm.FORNELLO TURBO este un cazan pe combustibil solid performant, economic si ecologic si poate fi alegerea potrivita nevoilor dumneavoastra.

Cazanul (centrala) FORNELLO TURBO fiind un produs ecologic are un impact redus asupra mediului iar pe langa confort si siguranta in timpul sezonului rece, foloseste cele mai ieftine surse de incalzire, astfel costul pentru incalzirea casei dumneavostre poate fi de pana la 2-3 ori mai mic decat pretul altor surse de incalzit.

SPECIFICATII TEHNICE CAZAN (CENTRALA) PE COMBUSTIBIL SOLID FORNELLO TURBODIMENSIUNI CAZAN (CENTRALA) PE COMBUSTIBIL SOLID FORNELLO TURBODIMENSIUNI CAZAN:

B (latime cu automatizare) – 1120 mmD (diametru) – 890 mmH (inaltime totala) – 2190 mmH1 (inaltime fara ventilator) – 1960 mmH2 (inaltime racord tur) – 1886 mmH3 (inaltime racord evacuare) – 1656 mmH4 (inaltime racord retur) – 146 mmL (adancime) – 1120 mm

ELEMENTE CAZAN (CENTRALA) PE COMBUSTIBIL SOLID FORNELLO

TURBOSCHEMA CONECTARE LA CIRCUITUL DE INCALZIRE CAZAN (CENTRALA) PE COMBUSTIBIL SOLID FORNELLO TURBO  Descrierea functionarii unitatii de control automatizate(controler)

ATENŢIE! Această secțiune descrie functionarea controlerului cu configuratia de baza a cazanului. Cand comandati un cazan cu un controler cu funcționalitate extinsa, setarile acestuia trebuie efectuate in conformitate cu instrucțiunile atasate controlerului respectiv.

Unitatea de control este un regulator de temperatura (controler) bazat pe un microprocesor conceput pentru a controla funcționarea cazanului. Regulatorul controleaza temperatura agentului de incalzire din cazan regland viteza suflantei, purjeaza cazanul (pentru a elimina acumularea de gaze formate ca urmare a procesului de ardere). Controlerul controleaza si functionarea pompei de incalzire centrala.Aspectul unitatii de automatizare este prezentat in imaginea de mai jos:Principalele caracteristici tehnice ale controlerului sunt prezentate in tabelul de mai jos:

CARACTERISTICI ȘI SERVICII

Credit Cards

Money Back

All Inclusive

Reservation

Season Ticket

24 / 7 Support

Ongoing Restriction

Fornello.ro apartine companiei Conbeta, o companie care are ca obiect de activitate importul si comercializarea de instalatii termice, sanitare si climatizare

Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor nostri servicii de inalta calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapida, si nu in ultimul rand – cele mai bune preturi!

Personalul care efectueaza operatiuniile si garantie este calificat in acest sens si are experienta indelungata in acest domeniu si este pregatit sa raspunda nevoilor si cerintelor cele mai exigente.

Desi promovam metoda comenzilor online, personalul nostru este pregatit sa va asigure si suport telefonic iar cei interesati de vizualizarea produselor sunt asteptati in sediile noastre, unde o mare parte din produse vor fi expuse in showroom pentru a putea fi vazute. De asemenea, un reprezantat de vanzari te va indruma pentru alegerea produsului potrivit nevoilor tale.

LOCALIZARE PE HARTĂ

CONTACTATI PROPRIETARUL

O NOUĂ CĂUTARE

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *