Dormitor Modern

Proiectat pentru un somn confortabil

ADRESA & CONTACT


Adresa

Str. Vasile Lupu nr 45. Ploiesti Prahova Romania

GPS

44.9419463, 26.0170537


ORE DE DESCHIDERE

Revendică Anunțul


Informațiile despre acest anunț nu sunt actualizate? Sunteți proprietarul acestei afaceri? Înregistrați-vă și revendicați-l acum.

Case Perfecte România este aici în orice moment gata să ajute pentru a Dormitor modern din lemn masiv! Vezi oferta disponibilă pentru a ajuta în realizarea unui dormitor modern din lemn masiv!

Casele noastre sunt create din materiale de calitate, și se pot folosi în orice moment pentru a construi o casă de vacanță sau pentru orice alt tip de locuință.

Mobila de Calitate 100%

• Acest dormitor este fabricat din lemn masiv de calitate superioară, rezistent la uzură și durabil.

• Designul modern și simplu face ca acest dormitor să se potrivească oricărui stil de decor.

• Acest dormitor are un aspect elegant și poate fi personalizat în funcție de preferințele tale.

• Acest dormitor are un design ergonomic care oferă un confort optim.

• Acest dormitor vine cu o garantie de 5 ani pentru a te asigura că îți vei bucura de el pentru mulți ani de acum înainte.

• Acest dormitor este ușor de întreținut și se curăță ușor cu un material umed.

• Acest dormitor are dimensiuni generoase, astfel încât să poată găzdui ușor mai multe persoane.

Beneficii:

  1. Durabilitate: Dormitoarele din lemn masiv sunt extrem de durabile și rezistente. Acestea sunt construite pentru a rezista ani întregi de uzură și abuz, astfel încât să nu se deterioreze în timp.

 

  1. Calitate: Dormitoarele din lemn masiv sunt fabricate din lemn de cea mai bună calitate, astfel încât să ofere o durabilitate mai mare și o calitate superioară.

 

  1. Estetică: Dormitoarele din lemn masiv oferă un aspect estetic modern și elegant. Acestea sunt disponibile în diferite culori și finisaje, astfel încât să se potrivească cu orice tip de decor.

 

  1. Versatilitate: Dormitoarele din lemn masiv sunt versatile, astfel încât să se poată adapta la orice tip de spațiu. Acestea pot fi folosite în dormitoare, sufragerii, birouri etc.

 

  1. Durabilitate: Dormitoarele din lemn masiv sunt extrem de durabile și rezistente. Acestea sunt construite pentru a rezista ani întregi de uzură și abuz, astfel încât să nu se deterioreze în timp.

CARACTERISTICI ȘI SERVICII

LOCALIZARE PE HARTĂ

CONTACTATI PROPRIETARUL

O NOUĂ CĂUTARE