Căutați case de lux din România cu Case Perfecte, sursa dvs. principală pentru casele din România. Avem mai multe oferte de case high end de cumpărat în România.

Listările de case constau în vile, case, penthouse-uri, refugii de lux, reședințe pe lac, cabane de schi, apartamente și multe alte alternative de stil de viață. Fiecare listă de vânzare include descrieri detaliate, imagini, facilități precum și informații despre comunitatea pentru imobiliarele din România.

Ne bucurăm să va prezentam o serie de case de vanzare în România. Dacă încerci să găsești proprietatea de vis în România, chiar ai implicat cel mai bun loc! Găsiți cele mai bune liste actuale cu adevărat cea mai nouă casă din România de vanzare.

În cazul în care nu găsiți clădirea dorită în România, puteți vizita direct oricare dintre reprezentanții noștri imobiliari participanți care își fac publicitate la domiciliu în România. Majoritatea membrilor noștri au o ofertă mai mare de proprietăți în România decât o prezintă pe Case Perfecte, prin urmare, trimițându-le prin e-mail nevoile dvs. de proprietate rezidențială, ar putea avea posibilitatea de a găsi proprietatea rezidențială potrivită în România pentru dvs.

Care este costul mediu al unei case în România?

Pretul mediu al unei locuinte in Bucuresti poate varia de la o locatie la alta sau de la o comunitate la alta. Un tarif obișnuit al unei case listate pe site-ul nostru este de 125.000 Eur. Nu includem mai jos reședințe sau apartamente de lux.

În ce locații găsim locuințe economice în București România?

Locuinte mai accesibile se gasesc in zonele Rahova, Chitila, Aparatorii Patriei. De asemenea, locuințele mai puțin costisitoare pot fi amplasate și nu la 10 kilometri de București, în zone precum 23 August, Cățelu, orașul Pantelimon.

Case Perfecte Romania este alaturi de tine in procesul de vanzare sau obtinere a unei locuinte in Bucuresti sau in orice alt oras din tara. Suntem profesionisti cu peste 20 de ani de experienta in a oferi locuinte cat si vile in Bucuresti si restul oraselor din Romania si va putem indruma in toata aceasta procedura. Cunoaștem foarte bine piața imobiliară, costurile locuințelor precum și vilelor, pe lângă reglementările în vigoare. Dacă doriți să vindeți sau să cumpărați o casă în București, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Sibiu, Constanta un apartament sau un teren… sau orice altceva, sunați-ne. Vei face cea mai bună alegere!
Iată câteva surse de întrebări și răspunsuri pentru a vă ajuta să luați decizia de a cumpăra sau de a vinde o casă:

Merită să cumpărați o casă veche?

Dacă vă satisface nevoile, sigur. Spre deosebire de locuință, casa are curte, există intimitate personală, există garanția proprietății rezidențiale, în timp ce în bloc totul este comun. În plus, o casă veche și antică are propriul farmec. Sfaturi: remodeleaza rata electrica imediat ce intri in posesia locuintei tale! Instalațiile electrice vechi sunt frecvent sursa de incendii!

La ce ar trebui să fiu atent când vreau să obțin o noua reședință?

În primul rând pentru despărțiri (splituri). Ele pot fi de suprafață sau adânci. Cu toate acestea, ambele pot fi rezolvate relativ rapid. Chiar și reședințe noi-nouțe dezvăluie aceste fisuri, chiar și după 1 an de construcție. Motivul principal pentru aspectul acestor despărțiri este murdăria uscată (sau uscarea solului). În al doilea rând, la podul neterminat al casei tale, dacă există. În locuințele vechi, este de obicei din lemn, izolat cu chirpici. În acest gen de încăpere de mansardă se poate circula doar pe poteca marcată de fasciculele luminoase din lemn. În caz contrar, riscați să compromiteți tavanele.

Toate locuințele au o fundație?

Nu. Multe dintre casele vechi nu au fundație și, de asemenea, podeaua este așezată pe grinzi luminoase din lemn drept pe pământ, pe un strat intermediar de piatră de cale ferată. Acest tip de locuință permite un flux optim de aer și încălzire, dar preferă aspectul termitelor și/sau furnicilor zburătoare. Ele pot fi ușor de recunoscut după mărimea lor; sunt de 2-3 ori mai mari decât o furnică de rutină și, pe deasupra, au aripi. În lunile de iarnă, le puteți observa în mod specific în locația cuptorului. În această situație, se recomandă turnarea șapei.

Cumpăr o casă cu sobe pe lemne. Vreau să instalez un încălzitor principal pe gaz.

Centrala de gaz nu exclude utilizarea sobelor pe lemne, precum și invers. Puteti seta centrala termica pe gaz in timp ce intretineti cuptoarele. Căldura emisă de soba cu lemne nu are echivalent sau termen de contrast. Plus gazul poate avea o rată de creștere și scădere.

Este obligatoriu să încadrezi suprafețele interioare ale casei tale?

Nu. Inregistrarea suprafetelor interioare este necesara doar pentru case, pentru a dezvolta cota suprafetelor tipice dar suplimentar cota concentrata de teren aferenta locuintei. Această cotă indiviză de teren permite ca, în cazul unei catastrofe naturale care provoacă devastarea structurii, proprietarul acesteia să își poată dezvolta propria regiune pentru imobile pe suprafața concentrată alocată.