Va putem oferi solutia exacta de care aveti nevoie pentru a vă îmbunătăți stilul de viața. Clienții noștri ne iubesc pentru excelența, experiența și fiabilitatea produselor noastre. Oferim o gamă completă de accesorii și upgrade-uri care vă vor face casa mai confortabilă, mai sigură și mai atractivă.

Consultați-vă cu echipa noastră de constructori case la cheie București, Ploiești, Brașov, Cluj, Sinaia, Constanta oriunde în România pentru a afla mai multe despre casele create de echipa Case Perfecte. Prin utilizarea serviciului la cheie, veți economisi timp și bani pentru dezvoltarea produsului, nefiind nevoie să găsiți designeri sau instalatori pentru a monta unele kituri și accesorii. Prin faptul că nu trebuie să plătești taxe în avans, înțelegem, de asemenea, că nu trebuie să fii pregătit (ă) sau conștient (ă) că ele există. Casele la cheie sunt gata pentru a fi achiziționate de la producător sau de la departamentul nostru de vânzări, permițându-vă să mutati in casa ideală în câteva zile.

Casele la cheie vor veni cu tot ce ai nevoie pentru noua ta locuință, reducând orice costuri inițiale în avans

Serviciul de case la cheie vă permite să treceți direct la construirea casei de vis fără a fi nevoie să vă confruntați cu costuri suplimentare sau posibile întârzieri.
De asemenea, putem îmbunătăți aspectul unei case mici, de dimensiuni medii sau chiar să creăm casa ta de vis, cu un pic de imaginație și fler de design. Vă putem face locuința existentă mai eficientă din punct de vedere energetic cu tot felul de aparate, iluminat, aer condiționat, ferestre, izolație și încălzire. Putem adăuga caracteristici de securitate la casa dvs. existentă, cum ar fi semineul, deschizătorul ușii de garaj, sistemul de securitate, acces la internet de mare viteză și sistemul de alarmă.

Putem crea un aspect nou care să reprezinte cu adevărat spiritul proprietarului casei, în timp ce încep să creeze o nouă viață pentru familia lor și casa lor, fără a rupe banca. Avem noile modele și stiluri de interior pentru a vă face casa mai atractivă și mai atrăgătoare pentru vânzare sau închiriere. Putem crea un nou design interior și o temă uimitoare pentru a completa casa și stilul de viață pe care îl trăiești. De asemenea, vă putem transforma proprietatea existentă într-o casă de vis, cu o renovare completă și o renovare a bucătăriei și a băii, adăugăm în suita master și adăugați în zona exterioară dorită. Putem crea o nouă bucătărie și zonă de luat masa și adăugăm terasa și grădina în aer liber.

De asemenea, vă putem crea casa de vis ca o proprietate de închiriat cu un acoperiș nou, electrocasnice noi, iluminat nou și acoperiș nou. Putem crea aspectul pe care îl doriți într-o casă existentă și să-l transformăm pentru a deveni o proprietate de închiriat. Există o mulțime de detalii pe care le putem realiza, de asemenea, pentru a face casa dvs. mai atractivă, cum ar fi crearea unei noi intrări, crearea unei noi camere de familie, adăugarea unor corpuri de iluminat noi și chiar crearea unei camere noi. Putem efectua o renovare completă a băii, căzii, chiuvetei existente și finisăm podeaua băii. De asemenea, putem crea o remodelare completă a sălii de duș, a bucătăriei și a băii. Vă putem renova si transforma casa existentă într-o proprietate de închiriat, cu un acoperiș nou-nouț și putem termina interiorul casei asa cum ati visat.

Deci, cum transformăm o proprietate existentă într-o proprietate de închiriat?

Avem toată expertiza potrivită pentru a face acest lucru o realitate. Vă vom oferi un plan complet de renovare, cu prețuri, prețuri și specificații detaliate. Dacă doriți să aveți o proprietate de închiriat este foarte simplu sa luati legatura cu noi. Avem o experiență dovedită în crearea proprietăților de închiriere. De asemenea, facilităm această investiție imobiliară, cu o singură plată pentru întregul proiect. Aceasta înseamnă mai puțini bani necesari pentru rambursare și putem încasa chiria de la chiriași pentru o perioadă de timp fixă. Dacă doriți să vă închiriați proprietatea, vă putem ajuta. Vă oferim strategia de închiriere și găsim chiriași și aranjăm un contract de închiriere pe care dvs. îl semnați.

Sfaturi despre investiția in imobiliare – vanzări – inchirieri

Investiția în închirieri are o mulțime de avantaje. Unul dintre cele mai mari avantaje este că vă puteți vinde proprietatea de închiriat ori de câte ori doriți. Puteți chiar să vă vindeți proprietatea cu profit. În plus, vă oferim o gamă largă de proprietăți din care să alegeți. Alegeți de la garsoniere la vile de lux și proprietăți mari. Indiferent de nevoile dvs., vă putem oferi proprietatea de închiriat pentru a le satisface. Și toate acestea într-o investiție cu risc redus. Cine nu ar vrea să dețină propria proprietate și să aibă un loc în care să se așeze? Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă implicați în investiții imobiliare. Vă oferim expertiza și experiența pentru a reuși.

Tot ce trebuie să faceți este să ne oferiți o proprietate, unde doriți să locuiți. Vom face investiția să devină realitate. Avem o vastă experiență în acest domeniu și investim în închirieri de ceva timp. Înțelegem că doriți să puneți mâna pe cea mai bună proprietate care satisface nevoile dvs. Și știm că doriți să faceți alegerea corectă. Avem experiența și resursele pentru a vă oferi cea mai bună alegere. Avem o gamă largă de proprietăți din care să alegem. Indiferent dacă doriți să locuiți într-o comunitate închisă sau doriți să cumpărați un apartament, vă putem oferi cea mai bună opțiune. Tot ce trebuie să faceți este să ne furnizați cerințele dvs. și vom găsi cea mai bună opțiune care să se potrivească bugetului și preferințelor dvs.

Vom monitoriza întregul proces și vă vom oferi actualizări regulate, astfel încât să puteți fi siguri de performanța noastră. De asemenea, vă oferim serviciile complete de consiliere juridică și consiliere imobiliară pentru a vă asigura succesul final al tranzacției dvs. Ne-am angajat să vă oferim servicii excelente și ne propunem întotdeauna să depășim așteptările clienților noștri.