În linia mea de lucru, lucrez cu mulți cumpărători de case care au fost scăpați de pe piață la scăderea recentă a prețurilor.

Există câteva oferte bune la case, terenuri, apartamente dacă știi unde să cauți, dar știrile nu sunt mereu bune. Multe dintre zonele care erau fierbinți sunt reci acum, nu am văzut că prețurile sa scadă însă se face o diferența majora a zonei unde noi proprietari își doresc o casa. Se caută zonele verzi, se caută liniștea unei zone liniștite înconjurată de toate dependințele.

Deși poate fi tentant să luați o decizie rapidă pentru a cumpăra o casă pe care o puteți permite cu ușurință și care să răspundă nevoilor dvs., există multe decizii importante care trebuie luate pe parcurs. Când cumpărați o casă, trebuie să fiți realiști.

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați o casa

1) Care este destinația mea de utilizare pentru proprietate? De exemplu, o doriți pentru a locui dvs. impreuna cu familia sau să închiriați?

2) Chiar vreau să locuiesc în acea zonă? Pot să trăiesc cu zgomotul, traficul, mirosurile, geamul spart ocazional și stradă inundată ocazional? Pot să mă ocup de rata criminalității?

3) Am timp să mențin peisajul și curtea? Petrec cam 2-4 ore pe săptămână lucrând în curtea din spate. Adică aproximativ 8-12 săptămâni pe an!

4) Am bani să fac treaba pe care ar trebui să o fac pentru a cumpăra și a întreține o casă?

5) Am o familie suficient de mare pentru a justifica costul lucrării necesare pentru a cumpara o casa?

Unele lucruri de reținut

1) Dacă pot trăi cu inundații ocazionale în schimbul deținerii unei case într-o locație cu inflație scăzută și cu rate ipotecare scăzute, voi găsi o casă într-o locație cu acele caracteristici și o voi cumpăra. Știu deja că asta vreau să fac.

2) Dacă cumpăr și vand peste prețurile practicate t (sau internaționale), poate fi ilegal pentru mine să spun instituției de creditare dacă pot face tranzacția sau nu, mai ales dacă sunt lucrător independent sau proprietar de întreprindere mică. Așadar, mă voi baza pe expertiza aferentă și pe legile statului în care se află.

3) Capacitatea mea de a face/plăți munca necesară pentru a menține casa la înălțime.

4) Dacă sunt proprietar de întreprindere mică, este posibil să nu am capitalul necesar pentru a face afacerea mea. IRS și statul vor lua în considerare acest lucru atunci când vine vorba de cote de impozitare, deduceri etc.

Cred că răspunsul la toate aceste întrebări este: cumpărați inspirat de tendințe și țineți pasul.

1) Cel mai important factor. Dacă se potrivește stilului tău de viață și situației tale financiare actuale, vei găsi probabil o casă care să se potrivească stilului tău de viață și situației financiare actuale.

  • Este accesibil. Dacă cumpărați și vindeți trebuie să puteți cumpăra o casă într-o locație cu inflație scăzută și rate ipotecare scăzute.
  • Este aproape de locul de muncă.

După cum vedeți, combinația dintre accesibilitate și apropiere de locul de muncă este o mare problemă.

Dar nu cred că este singura afacere. Cred că este cea mai importantă combinația ambelor.

  • Locația. Cumpărați o casă aproape de locul de muncă? Dacă nu este o mare problemă. Întrebarea mai importantă va fi: Cumpărați locuința într-o locație cu inflație scăzută și cu rate ipotecare scăzute? Răspunsul la această întrebare vă va spune cum vă veți simți în legătură cu cumpărarea unei case.