Găsiți cele mai bune prețuri pentru casele din zona dvs. Case de vânzare în avans la constructor.

Aveți grijă să cereți prețuri pentru proprietățile care sunt încă în curs de construire. Este posibil ca constructorul să fie mai interesat de stabilirea prețului decât de realizarea muncii. Când vedeți o casa de vânzare cu plata în avans, obțineți o estimare de la un agent imobiliar de renume cu privire la costul finalizării lucrării. Vizitați site-ul nostru www.caseperfecte.ro pentru a obține mai multe informații despre găsirea unei case de vânzare cu plata dezvoltatorului.

Verificați reputația constructorului

Evitați să depuneți un depozit pe o proprietate atunci când nu este asigurat că va fi plătit. S-ar putea să existe probleme de credit care impun dezvoltatorului să se întoarcă la bancă pentru un alt împrumut. În caz de îndoială, cel mai bine este să solicitați băncii o copie a certificatului de depozit și sold al constructorului care a fost depus în bancă și dacă locuința este sau nu terminată.

Verificați reputația constructorului proprietății care este pusă în vânzare. Cereți agentului dvs. imobiliar să caute pe site-ul constructorului pe această temă pentru a vedea dacă site-ul constructorului oferă informații despre locuința care se construiește.

Obțineți aprobarea prealabilă

Obțineți aprobarea prealabilă de către un creditor ipotecar cu reputație înainte de a cumpăra o casă. Creditorul va verifica dacă vă permiteți casa pe care încercați să o cumpărați. Nerespectarea aprobării prealabile ar putea determina constructorul să plaseze un semn „nedisponibil” pe proprietate. Creditorul va scrie, de asemenea, o foaie de instrucțiuni care include prenumele, prenumele, numărul de telefon și adresa poștală. Dacă doriți să licitați pentru proprietate, o copie a fișei de instrucțiuni este utilă atunci când mergeți la licitație.

Nu presupuneți că proprietatea va fi gata într-un an. Procesul poate dura de la doi la trei ani. Compania ipotecară trebuie contactată pentru a verifica starea împrumutului. Este o idee bună să verificați starea împrumutului dvs. cu creditorul cu doi-trei ani înainte de cumpărături pentru o casă. Ei vă vor spune câți bani trebuie să cheltuiți, ce case puteți licita, care sunt deja deținute și ce proprietăți sunt disponibile pe care le puteți achiziționa.

Asigurați-vă că știți la ce să vă așteptați în ceea ce privește finisarea casei

Asigurați-vă că știți la ce să vă așteptați în ceea ce privește finisarea casei dvs. atunci când cumpărați o casă. Casa poate fi gata să se mute, dar încă nu este terminată. Poate fi terminat, dar lipsesc caracteristici de bază, cum ar fi o curte frumoasă, subsol, cuptor etc. Și achiziția finală poate să nu fie complet terminată. O casă este o investiție costisitoare. Nu rămâneți prins în gândirea că tot ce trebuie să faceți este să efectuați plățile la timp. Împrumutul ipotecar, dacă îl obțineți, poate ajunge să scumpească lucrurile.

Proprietatea poate fi complet finisată și gata să se mute, dar poate avea o mulțime de probleme. Trebuie făcută multă muncă. Multe dintre problemele enumerate aici pot fi rezolvate rapid, unele nu. Nu este neobișnuit ca o casă să fie în paragină și să aibă nevoie de remedieri scumpe.

Cum Alegem – Criterii

1. Este posibil ca în casă să lipsească facilitățile de bază. Acest lucru se poate datora faptului că cumpărătorul locuinței a rămas în urmă cu plățile sau se poate datora faptului că vânzătorul a trebuit să vândă o altă proprietate.

2. Este posibil ca locuința să lipsească de facilități de bază. Acestea pot rămâne în urmă cu privire la utilități sau unele utilități sunt încă amânate.

3. Pot exista și alte probleme care au apărut de la achiziționarea locuinței. Acest lucru poate fi rezultatul culpei constructorului, a recesiunii economice sau a băncilor care au trebuit să recupereze locuința, deoarece împrumutatul nu a putut efectua plățile.

Odată cu criza imobiliară din ultimii ani, mulți constructori au rămas fără muncă. Acest lucru va avea un efect asupra valorii casei. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a negocia un preț mai mic. Dacă nu acceptați un preț mai mic, puteți căuta un alt constructor.

4. Locuința poate fi lipsita de elementele de siguranță, securitate sau facilități de bază. Unele locuri pot avea probleme cu animalele sălbatice sau ar putea fi necesară mutarea, deoarece casa a fost construită cu un nivel freatic înalt. Pot exista unele probleme cu fundația, amenajarea teritoriului, subsol, încălzire, aer condiționat etc.

5. Casa poate avea probleme cu deteriorarea termitelor. Acest lucru poate cauza probleme cu o locuință sau un contract de închiriere care poate avea un cost ridicat de reparații.

6. Locuința poate fi amplasată într-o zonă în care există o cerere redusă de locuințe. Acest lucru poate cauza probleme cu vânzarea la domiciliu.

Aveți posibilitatea de a negocia un preț mai mic prin negocierea cu constructorul. Constructorul este cel care stabilește prețul casei. Constructorul vă poate oferi o listă actualizată a ofertelor speciale pentru constructori și poate negocia cu constructorul. Constructorul vă poate oferi diferite tipuri de cupoane de reducere. Cu cât mai multe cupoane de reducere, cu atât locuința este mai ieftină.

Până în prezent, lista ofertelor speciale pentru constructori a scăzut. De asemenea, constructorul vă poate oferi diferite tipuri de planuri de asigurare.

Constructorul vă poate oferi garanții la domiciliu. Există câteva garanții pe care le puteți avea pentru o anumită perioadă de timp, fără nicio deducere, iar compania de garanție va plăti toate dedu

5. Casa poate avea probleme cu deteriorarea (termite, rozatoare etc). Acest lucru poate cauza probleme cu o locuință sau un contract de închiriere care poate avea un cost ridicat de reparații.

6. Locuința poate fi amplasată într-o zonă în care există o cerere redusă de locuințe. Acest lucru poate cauza probleme cu vânzarea la domiciliu.

Aveți posibilitatea de a negocia un preț mai mic prin negocierea cu constructorul. Constructorul este cel care stabilește prețul casei. Constructorul vă poate oferi o listă actualizată a ofertelor speciale pentru constructori și poate negocia cu constructorul. Constructorul vă poate oferi diferite tipuri de cupoane de reducere. Cu cât mai multe cupoane de reducere, cu atât locuința este mai ieftină.

Până în prezent, lista ofertelor speciale pentru constructori a scăzut. De asemenea, constructorul vă poate oferi diferite tipuri de planuri de asigurare.

Constructorul vă poate oferi garanții la domiciliu. Există câteva garanții pe care le puteți avea pentru o anumită perioadă de timp, fără nicio deducere, iar compania de garanție va plăti toate sumele deductibile din polița dvs. Există, de asemenea, unele garanții pentru locuințe conform cărora constructorul va plăti o parte din sumele deductibile proprietarului casei. Așadar, asigurați-vă că solicitați detalii despre garanțiile la domiciliu.

Cu cât veți cumpăra mai multe cupoane de reducere, cu atât locuința este mai ieftină. Deci, asigurați-vă că obțineți suficiente cupoane de reducere pentru aceasta. Nu uitați să solicitați dealerului cupoane suplimentare, iar dealer-ul vă va oferi mai multe cupoane de reducere pentru dvs.

Dacă locuința nu este pe lista constructorului, nu există niciun motiv să credem că merită cumpărată. Va trebui să negociați cu vanzatorul casei. Deci, asigurați-vă că vă gândiți pe termen lung. Când decideți ce casă să cumpărați, asigurați-vă că luați în considerare următoarele:

* Reședința trebuie să fie în stare bună

* Locația este bună pentru tine și familia ta

* Este fezabil din punct de vedere financiar

Locația este un factor important atunci când se decide ce casă să cumpere. Dacă trebuie să vă mișcați la un moment dat în viitor, va trebui să vă gândiți unde veți trăi atunci. Deci, atunci când decideți ce casă să cumpărați, asigurați-vă că luați în considerare următoarele:

De multă vreme le-am recomandat oamenilor să cumpere case în zone din care pot ieși imediat. Încă o fac, dar recomand și case care oferă o locație cu care pot lucra pe termen scurt și lung. Opțiunea pe termen scurt este mult mai ușor de ieșit, așa că va trebui să alegeți una dintre următoarele:

* Casele din centrul orașului sunt minunate dacă locuiți în oraș și lucrați în centrul orașului. Puteți lucra și locui în aceeași proprietate, astfel încât să o puteți vinde cu ușurință și apoi să vă mutați la următoarea casă atunci când trebuie să vă mutați într-un loc nou.

* Apartamentele din oraș sunt excelente pentru cei care doresc să locuiască în oraș fără a fi legați de o casă. Aceste case oferă viață în oraș, plus libertatea de a le închiria ori de câte ori aveți nevoie de bani.

* Casele sunt excelente dacă aveți o viață aglomerată sau nu? preferați să nu petreceți timpul la reședință?.

În ceea ce privește starea locuinței, ceea ce contează mult mai mult decât dimensiunea locuinței, este starea locuinței.

De mulți ani am recomandat case cu un istoric bun. Este important să ne amintim că, chiar dacă cumpărați o casă proastă, banii pe care i-ați băgat în ea vor fi adăugați în avere în viitor. Agentul dvs. imobiliar vă poate spune despre casele care au un istoric bun. 

Asigurați-vă că luați în considerare următoarele elemente atunci când decideți ce casă să cumpărați:

* Găsiți un bun agent imobiliar care vă poate ajuta să aflați despre casele care vă interesează. Agentul ar trebui să vă poată oferi o listă de proprietăți care să vă satisfacă nevoile.