Cel mai bun mod de a cumpăra o casă este găsirea unui agent imobiliar care să lucreze în interesul dumneavoastră. Există mai mulți agenți imobiliari care pretind că sunt toate lucrurile, dar adevărul este că nu sunt altceva decât o extensie a brokerului imobiliar pentru care lucrează.

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, treceți pe la noi și vă vom face cunoștință cu echipa CASE CU PLATĂ LA DEZVOLTĂTOR. Oferim o gamă largă de opțiuni de finanțare care se potrivesc bugetului și nevoilor dvs. Fiți gata să vă mutați în casa visurilor dumneavoastră.

Adevărul este că, dacă le plătiți orice comision, acesta se plătește din buzunar. Și ca să înrăutățească lucrurile, agenții sunt plătiți lunar. Fără responsabilitate, aveți încredere în ei cu 200.000 de dolari. Asta înseamnă 2000 de dolari. Pentru ce? Sunt plătiți lunar. Fără o experiență dovedită, aceasta este o aventură periculoasă. Adevărul este că vor avea noroc să primească 1500 USD. în verificări de comision. Acesta nu este brokerul imobiliar pe care ar trebui să îl utilizați.

Cea mai bună alegere este un agent imobiliar care are experiență și este certificat de Asociația Națională a Agenților Imobiliari (NAR). NAR este o organizație de miliarde de dolari care ține evidența a tot ce are de-a face cu imobilele din statul lor. Acest lucru vă permite să verificați dacă sunt agenți imobiliari în stare bună. Cei mai buni agenți imobiliari au o experiență dovedită de succes. Au o bază de date mare de case de vânzare și o mențin actualizată pe tot parcursul anului. Eforturile lor se potrivesc cu eforturile lor din partea vânzătorului. Adevărul este că nu vrei să lucrezi cu agentul unui cumpărător. Există mai multe motive pentru care.

Motivul nr. 1: Brokeri imobiliari

Un broker imobiliar lucrează pentru vânzător și lucrează pentru a obține cea mai bună ofertă pentru vânzător. Acest lucru nu este neapărat rău, dar trebuie să vă amintiți că sunteți vânzătorul și că sunteți cel care va ajunge să plătească comisionul agentului imobiliar. Aceasta înseamnă că sunteți cel care va plăti comisionul, nu vânzătorul.

Motivul nr. 2: Taxe pentru agenții imobiliari

Majoritatea brokerilor imobiliari vor cere un „comision”. Acesta este costul serviciului, care este de obicei plătit în avans. În general, agentul va cere apoi o „taxă”. Faptul este că agentul va câștiga bani numai dacă el sau ea vă poate vinde proprietatea. Dar dacă plătiți comisionul în avans, agentul nu va avea șansa să-l vândă. Și el sau ea poate câștiga bani numai dacă poate lista proprietatea. Și el sau ea va putea lista proprietatea numai dacă există un cumpărător pentru proprietate. Ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți agentului pentru serviciile pe care agentul le are deja, deschizând astfel ușa pentru mai multe probleme.

Deci, cu aceste două motive principale, de ce ați dori să utilizați agentul unui cumpărător? Acest lucru se datorează faptului că veți plăti agentului o taxă unică, fixă. Acest lucru va evita problemele și va contribui la obținerea celei mai bune oferte pentru dvs.