Majoritatea oamenilor s-au confruntat la un moment dat sau altul cu o scurgere, un blocaj sau cu cele două. Cele mai rele sunt cele care implică chiuveta sau toaleta. Cu prețurile pe care oamenii le plătesc pentru aparatele lor de uz casnic, acestea sunt pete cu adevărat costisitoare.

Uneori, nu ai de ales decât să suni un instalator și apoi, alteori, poți face ceva despre asta singur. Majoritatea oamenilor au un sistem de tratare a apei care poate adăuga ceva ajutor la un canal de scurgere.

Folosirea bicarbonatului de sodiu, a oțetului și a sării este o modalitate de a curăța scurgerile blocate. Amestecarea tuturor celor trei este într-adevăr benefică prin turnare în spațiul unde a avut loc blocajul. Poate fi turnat pe scurgere și va funcționa. Adăugarea bicarbonatului de sodiu în apă și lăsarea acestuia să stea o perioadă de timp va elimina orice cauzează blocajul.

Dacă trebuie să vă spălați canalele de scurgere, încercați să turnați oțet pe canal. Acest lucru va face ca particulele să se așeze la fundul scurgerii. Acizii oțetului vor mânca particulele care blochează scurgerea. Apoi este acoperit și scurgerea va începe să curgă.

Unii oameni consideră că ar fi neigienic și risipitor să nu lase apa să se scurgă. Totuși, turnarea oțelului pe canalul de scurgere este cea mai ușoară cale de a lăsa scurgerea apei. Dacă ați reușit să eliminați scurgerea, încercați să utilizați amestecul de oțet și sare din două în două săptămâni.

Dacă este o problemă persistentă, cel mai bine ar fi să apelați la un instalator. Există instalatori profesionisti care sunt instruiți să se ocupe de canalele de scurgere care nu funcționează bine. Instalatorul ar putea diagnostica bine problema și apoi va găsi cea mai bună soluție.

Cu aceste sfaturi și un pic de bun simț, ar trebui să fiți capabil să economisiți bani și să evitați dificultățile de a face față unui canal de evacuare blocat. Amintiți-vă, cu cât îl reparați mai repede, cu atât mai bine. Ai grijă de casa ta și nu uita, echipa CasePerfecte este mereu aici gata sa ofere sfaturi despre întreținerea casei dvs.