Mobilierul este foarte important pentru casa ta. Este piatra de temelie a sufrageriei tale. Familia și oaspeții tăi intră în casa ta, se stabilesc în fața canapelei și măsuței de cafea și decid să-și petreacă timpul acolo. Astfel, mobilierul este cu adevărat prima impresie pe care vizitatorii dvs. o vor face despre casa dvs.

Poți îmbunătăți prima impresie alegând mobilierul potrivit pentru casa ta. Astăzi, aveți la dispoziție multe alegeri diferite oferite de echipa case la cheie ieftine. Puteți cumpăra un mobilier antic, o decorație de impact antica, o reproducere, o replică, un tablou modern, un contemporan sau chiar un obicei tiparit corespunzator. Principalul lucru de luat în considerare este că ar trebui să alegeți mobilierul care se potrivește casei dvs.

Mobilierul antic este probabil unul dintre cele mai bune moduri de a oferi casei tale un sentiment de epocă. Acest tip de mobilier a fost realizat în secolul al XIX-lea sau începutul secolului al XX-lea. Este adesea o versiune mai veche a mobilierului contemporan. Uneori, termenul de mobilier antic se poate referi și la o versiune mai veche a reproducerilor. Acești termeni se aplică și unei replici sau unui mobilier modern. Cu toate acestea, un mobilier modern nu este neapărat o copie a unui mobilier nou. Cel mai comun termen folosit pentru mobilierul modern este mobilierul care este reprodus.

Când căutați mobilier – Sfaturi

Când căutați mobilier care se potrivește casei dvs., nu uitați de mobilierul antic. Există mai multe modele diferite de mobilier antic. Mobilierul antic antic este de obicei realizat din lemn, care are o formă ondulată sau creț. Mobilierul antic are, de asemenea, incrustări de detalii, în timp ce reproducerile antice nu au niciun detaliu în lemn.

Mobilierul antic este adesea realizat cu o combinație de stejar, cireș și arțar. Variațiile sunt uriașe. Mobilierul antic modern este realizat din diferite lemnuri, cum ar fi mahon, nuc și tec. O reproducere de mobilier antic utilizează exact același design ca și mobilierul antic din secolul al XIX-lea. Cel mai popular design este tipul dreptunghiular. Acest design este popular, deoarece este atemporal și poate fi folosit pentru mai multe modele de interior. Puteți folosi mobilierul antic ca element interesant în casa dvs., dar nu ar trebui să aibă niciun detaliu sau formă crețată.

Mobilierul antic este de obicei realizat din speciile de lemn exemple: cireș, arțar și stejar. Când mergeți la cumpărături pentru mobilier antic, ar trebui să căutați mobilier din lemn masiv, neted și neted. Puteți achiziționa mobilier din cedru, pin și tec. Mobilierul antic antic este adesea realizat cu detalii în lemn, în timp ce reproducerile antice folosesc un model.