Constructori de case, începeți o casă nouă cu cei mai buni constructori de case din apropiere. Problema cu construcția tradițională este că nu puteți construi.

Deci, veți obține podelele la parter și rulați o conductă pentru apă. Ceea ce nu vă spune constructorul de case tradițional este că nu veți potrivi niciodată toate corpurile și aparatele pe care le doriți la parter. Veți fi întotdeauna lipsit de spațiu pentru podea și țeavă. În plus, ei conduc conducta pentru apa caldă. Ceea ce nu vă va spune constructorul tradițional de casă este că nu veți monta niciodată mașina de spălat vase, dușul și mașina de spălat haine pe un singur etaj. Constructori case CasePerfecte ofera informatii de pret relationate cu noua dvs. construcție și recomandăm sa va abonați la blogul nostru, aici vor fi mereu cele mai bune sfaturi din industria construcțiilor de case în România și nu numai.

Abordarea mai practică este de a rula conducta pentru apă caldă la etajul al doilea. Faptul este că conductele pentru apa fierbinte nu se vor comprima și se vor schimba, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la spălarea spălătoriei.

Problema cu rularea conductei pentru apă fierbinte la etajul al doilea este faptul că nu veți încăpea niciodată la duș la primul etaj. Cel mai probabil vă puteți potrivi dușul la primul etaj dacă utilizați un robinet de fixare pe perete.

Motivul pentru care nu vă puteți potrivi dușul la primul etaj este că cel mai probabil vă puteți duce dușul la parter, dar dacă utilizați un robinet cu montare pe perete, nu vă veți duce niciodată dușul la parter. Mă pot gândi la un loc în care ar fi practic și o soluție practică este să puneți dușul la primul etaj și să rulați conducta pentru apă fierbinte la etajul al doilea.

Construcția tradițională înseamnă Calculul Spațiului

Deci, după cum puteți vedea, construcția tradițională înseamnă că trebuie să sacrificați spațiul pentru pardoseală pentru a vă potrivi conductele pentru apă și aparate. Ideea de a avea un plan de etaj cu mai multe zone de bucătărie și spălătorii nu este practică cu această construcție.

Am decis să folosim pardoseli prefabricate din beton. Acum, dacă utilizați pardoseli prefabricate din beton, nu va fi practic să folosiți instalații sanitare pentru aparatele dvs. Am să discut acum cu voi despre beton prefabricat.

Puteți primi panouri din beton livrate la ușa dvs. Vin pre tăiate și pre colorate. Procesul este ușor, iar podeaua finisată are o culoare frumoasă. Dezavantajul acestei construcții este că veți fi limitat în dimensiunea aparatelor și a dispozitivelor pe care le puteți instala. Există doar atâtea locuri în care puteți pune mașina de spălat vase și spălătoria înainte de a începe să rămâneți fără spațiu.

Frumusețea betonului amprentat

Frumusețea betonului amprentat este că puteți pune orice doriți oriunde doriți. Puteți instala două mașini de spălat vase, două spălătorii și mai aveți mult spațiu liber. Puteți instala o baie în spălătorie sau puteți instala chiar și un aparat de fabricat gheață și apoi un bar umed în același loc. Puteți instala o bară umedă și un aparat de fabricat gheață în același loc, la etajul al doilea. Podeaua are o culoare frumoasă și puteți adăuga o canapea de dimensiuni mari în spațiu.

Această construcție înseamnă, de asemenea, că pardoseala dvs. are o culoare frumoasă și că dulapurile dvs. sunt la locul lor. Trebuie să instalați bariere împotriva vaporilor pentru a preveni pătrunderea mucegaiului. Acești pereți trebuie, de asemenea, să fie protejați de apa fierbinte.

Această construcție înseamnă, de asemenea, că aveți suficient spațiu pentru aparatele dvs. Dacă instalați o mașină de spălat vase și un prăjitor de pâine în același spațiu, puteți adăuga o canapea de dimensiuni mari și un frigider de bar. Pardoseala are o culoare frumoasă, iar dulapurile au loc pentru sculele și echipamentele dvs. Aceste noi dulapuri au o culoare frumoasă și se pot potrivi unei canapele de dimensiuni mari. Această construcție înseamnă, de asemenea, că aveți loc pentru o a doua spălătorie sau chiar un bar. Pardoseala dvs. va avea o culoare frumoasă și va avea mult spațiu pentru cot.

În general, beneficiile betonului amprentat sunt multe. Este foarte ușor de instalat și nu necesită abilități speciale pentru instalare. De asemenea, acești pereți ocupă mai puțin spațiu, făcându-l perfect pentru spațiile ocupate de dulapurile de depozitare și de scule. Pardoseala are o culoare frumoasă, ceea ce înseamnă că puteți adăuga o canapea de dimensiuni mari în spațiu. Podeaua are o culoare frumoasă și oferă o mulțime de spațiu pentru cot. Dulapurile sunt la locul lor și izolația este la locul lor, iar această construcție va fi o mare economie pentru dvs.