Una dintre cele mai populare teme în rândul designerilor de interior este designul interior oriental. Această tendință a luat naștere în Asia și vede și astăzi o mare popularitate. Există o mulțime de motive pentru care această temă a fost atât de populară, dintre care cel mai important este că acest design a existat de foarte mult timp.

Există o serie de motive populare pentru care un design interior oriental este o alegere excelentă pentru un birou sau o casă. În acest articol vom analiza motivele populare pentru care un design interior oriental este o alegere excelentă.

Motivul nr. 1 – Paleta de culori

Paleta de culori a unui design interior oriental are multe beneficii. În primul rând, permite multă flexibilitate. Dacă nu îți place ocupatul, poate fi o opțiune bună pentru tine. De obicei paletele de culori sunt tonuri reci și calde. Aceste două culori pot fi utilizate cu diferite grade de contrast. Aceasta înseamnă că vă puteți condimenta cu ușurință paleta de culori folosind o culoare mai închisă pe un perete și o nuanță mai deschisă pe celălalt perete.

De asemenea, culorile pot fi aranjate pentru a îmbina camera cu alte camere din casă, cum ar fi camera de zi și camera de familie. Acest lucru este util pentru a amesteca senzația de casă și pentru a crea o senzație de căldură acasă.

Motivul nr. 2 – Țesăturile și finisajele

Țesăturile și finisajele sunt un factor important în aspectul unui design interior oriental. Cele mai multe țesături și finisaje sunt cu lână, mătase, bumbac sau olefină, și asta este. Aceasta include țesăturile realizate cu fibre naturale, cum ar fi mătase de bumbac. Folosind aceste țesături puteți schimba cu ușurință aspectul designului interior oriental. De exemplu, dacă nu îți place textura lânii, poți folosi cu ușurință mătase de bumbac. De asemenea, culorile sunt de obicei maro deschis, alb, roșu trandafir și miere. Acest lucru oferă camerei dvs. o senzație ușoară și ușoară. Țesăturile pot fi folosite și pentru confecționarea perdelelor. De asemenea, puteți adăuga culori, la perne și lenjerie de pat pentru a îmbunătăți aspectul. Finisajele pot fi folosite și pentru a crea o cameră asemănătoare unei oaze. Oferă camerei un sentiment bogat, meditativ. Acest lucru este util pentru crearea unei case care este un refugiu pașnic.

Motivul nr. 3 – Mobila

Mobilierul pentru un design interior oriental are o mulțime de idei de design. Acest lucru se datorează faptului că amenajările interioare se bazează în principal pe mobilierul pe care îl utilizați. Aceasta include tipurile de mobilier și accesoriile din camera dvs. Puteți folosi lemn închis la culoare și metal pentru mobilier. Acestea sunt tradiționale, deoarece sunt considerate „curate” și „reci”. Majoritatea mobilierului tradițional se pot încadra cu ușurință în designul interior oriental. De asemenea, puteți adăuga un covor pentru un aspect cald și primitor. De asemenea, puteți adăuga draperii sau jaluzele pentru a conferi camerei un aspect mai sofisticat. O altă modalitate este de a adăuga roșu, auriu, argintiu sau piele la mobilier. Acestea pot conferi camerei un aspect elegant și elegant. Acest lucru este util pentru crearea unei case rafinate și sofisticate.

Motivul # 4 – Iluminatul

Iluminarea este, de asemenea, un factor important în aspectul unui design interior oriental. Iluminatul poate fi cu iluminare pe șină, aplice de perete și lămpi de masă. De asemenea, puteți adăuga iluminare pentru a adăuga lumină unei camere. Aplice și mese pot fi iluminate cu lămpi. Lămpile pot fi aplice, lămpi de masă sau lămpi de podea. Lămpile de podea pot fi așezate pe podea sau pe mesele din hol. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și culori pentru a oferi camerei dvs. un aspect unic. Sconele pot fi, de asemenea, iluminate cu suporturi decorative. Aceste idei de iluminare pot fi folosite cu ușurință pentru a oferi camerei un aspect personalizat.

Motivul # 5 – Culorile

Culorile utilizate într-un design interior oriental sunt, de obicei, reduse. Aceste culori sunt de obicei tonuri de pământ. Aceste culori pot fi asortate cu ușurință cu toate decorurile asiatice. Puteți adăuga câteva piese de accent pentru a accentua și a evidenția schema de culori. Piesele de accent pot fi din sticlă sau piatră.

Motivul # 6 – Textura

Textura piesei este un alt mod ușor de a face designul interior unic. Textura poate fi cu țesături sau cu lemn. Textura poate da un aspect cald și sofisticat. Acest lucru poate fi combinat și cu culorile.

Motivul # 7 – The Wall Art

Arta de perete poate oferi, de asemenea, designului interior o senzație unică. Arta de perete poate fi cu picturi, tapițerii de perete sau coroane de flori. Puteți adăuga, de asemenea, o artă de perete din metal. Arta de perete poate fi cu agățarea unui tablou sau cu sculpturi de perete. Aceste lucrări de perete pot fi realizate pentru a oferi camerei un aspect personalizat.