Dar acum?

„Din cauza pandemiei, vedem deja date despre faptul că constructorii primesc mai multe cereri pentru case mai mari, deoarece oamenii vor mai mult spațiu”, a spus ea.

Se prezice că cifrele pentru a doua jumătate a acestui an vor arăta că dimensiunea medie a locuinței va crește din nou, pe măsură ce cumpărătorii caută spațiu pentru a lucra, merg la școală și fac exerciții fizice – acasă.

Un grafic de la Asociația Națională a Constructorilor de Case, bazat pe datele Biroului Recensământului din SUA, arată evoluția dimensiunii medii și medii a locuințelor noi.

Revenirea la planuri mai mari nu este grozavă pentru mediu, a spus Maurice Cohen, care predă sustenabilitatea la New Jersey Institute of Technology. Cu cât locuința este mai mare, cu atât emite mai mult carbon în procesul de construcție. Spațiile mai mari au nevoie de asemenea de mai multă energie pentru incalzire si racire, a spus el.

„A fost acordată foarte puțină atenție faptului că, dacă suntem cu adevărat serioși în ceea ce privește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și luăm in vedere să aducem o contribuție semnificativă la schimbările climatice, una dintre modalitățile mai sigure de a face acest lucru este concentrarea asupra reducerii numărului de locuințe mărimea ”, a spus Cohen.

Case Perfecte La Prețuri Accesibile

Sunteți în căutarea unor constructori de case la prețuri accesibile? Prețurile locuințelor au continuat să crească în timpul pandemiei, pe măsură ce costurile construcției cresc și cumpărătorii care profită de dobânzi ipotecare scăzute concurează pentru o ofertă limitată de case de vânzare.

Constructorii Case Perfecte se luptă cu adevărat continuând să construiască case accesibile și să găsească soluții creative, astfel încât oamenii să își poată folosi casa ca sală de gimnastică și ca birou la domiciliu fără a-și mări bugetul pentru construcție.